Rural Jordà

Som una família que es dedica a la pagesia, més concretament al conreu de vinya i oliveres, i estarem encantats d’ensenyar-vos la nostra feina: tant al camp com al celler.

Si us ve de gust podreu reservar totes aquestes activitats amb nosaltres:

  • CONEIX EL CELLER, una visita a les profunditats de Vinya Janine. El celler és el lloc a on ocorre la màgia. Camina entre botelles i botes i veuràs com funciona una petita bodega familiar i artesanal fundada a finals del segle XX. Inclou tast de vins.
  • RUTA VINYES, per gaudir de l’aire pur, en plena natura. Passejada a l’aire lliure guiada per les vinyes. Tast de vins ecològics i visita al celler. Activitat “pet friendly”.
  • EXCURSIÓ A CAVALL O CARRO, (a escollir carruatge o cavall) excursió pel bell poble de Rodonyà i les vinyes que el rodegen. Inclou tast de vins i embotits.
  • CALÇOTADES amb maridatge de vins. Disponible de gener a març.
  • POSTA DE SOL AL TROS, tast de vins a la vinya per admirar la posta de sol en un indret únic. Connexió total amb la natura. Disponible de maig a setembre.
  • TURONS FARCITS DE VINYES, passejada per les vinyes amb posterior taller de sushi i tast de vi. Disponible de maig a setembre.

 

https://shop.vinyajanine.com/ca/9-experiencies

Totes les activitats de Vinya Janine es duran a terme sempre amb reserva prèvia al 696348465 o a comercial@vinyajanine.com

Sinó, penseu que ens trobem en una orgullosa terra de vins i a les rodalies podreu fer moltes activitats diferents relacionades amb aquesta tradició i d’altres també arrelades al territori (vi, vermut, cervesa, etc.).

 

Descobriu la zona i enamoreu-vos del nostre patrimoni líquid!