Rural Jordà

Qui som

Història

Som una família que des de fa generacions es dedica a l’agricultura de conreus mediterranis: oliveres, ametllers i especialment vinyes. Fa uns anys vàrem decidir compartir la dedicació i passió per la vida de pagès obrint la nostra casa, situada a Rodonyà, com a casa de poble compartida (modalitat de turisme rural a on es lloguen habitacions), així va néixer Rural Jordà.

La nostra activitat agrícola i vitivinícola ens permet oferir un gran ventall de propostes d’enoturisme i oci en diferents modalitats per gaudir d’un indret familiar i acollidor.

Disposem, per tradició, d’un celler d’elaboració, i des de l’any 1994, embotellem i portem a terme la criança de vins amb marca pròpia Vinya Janine. A més també posem al vostre servei la nostra agrobotiga per a poder tastar els productes que elaborem.

El poble

El municipi de Rodonyà (de 506 habitants aproximadament) es troba al sector sud-oriental de la comarca de l’Alt Camp, al límit amb el Baix Penedès, al sector de l’esquerre del Gaià accidentat pels contraforts del Montmell.

Limita amb els termes de Vila-rodona (nord-oest) i Montferri (oest i sud) de l’Alt Camp; Masllorenç (sud); i amb els del Montmell (nord-est) i la Bisbal del Penedès (est) del Baix Penedès.