Rural Jordà

La casa

Rural Jordà és una vivenda amb molta història. Fortament vinculada amb al model de vida de la masia catalana, es tracta d’una vivenda que antigament era autosuficient, és a dir, a més de les estances habituals en una casa, disposava de llars de foc, d’emmagatzematge d’aigua mitjançant un pou intern, també un rebost subterrani excavat sota de la pròpia casa a on els aliments es mantenien a una temperatura constant i lluny dels rajos solars, tenia cups de rajola vitrificada per a l’elaboració de vi amb raïm provinent dels propis conreus situats a les afores del poble de Rodonyà, sala de matança i salador de carn, diferents zones habilitades com a magatzem i habitacles per l’aviram i estables pels animals de treball.

Rural Jordà

Avui dia és més habitual trobar models de vivenda unifamiliar però abans en una mateixa casa hi podien viure diferents famílies (els pares i fills vivien junts i també amb els néts). Així, tots compartien recursos, aliments i obligacions en una petita comunitat. Actualment, en aquesta casa hi vivim dues famílies i la compartim amb tots els que us hi vulgueu allotjar. Sempre sereu benvingudes i benvinguts! Així com les vostres mascotes.

Les instal·lacions de la casa s’han modernitzat una mica i, tot i que no s’han alterat la majoria de les estances (podreu observar els sostres amb les bigues de fusta originals) en aquests moments us oferim gaudir de les zones comunes i sales d’estar confortables, terrassa/mirador per poder observar un skyline de Rodonyà espectacular, climatització, Wifi gratuït, a més a més de piscina, jardí (gespa, taules, cadires, gandules, tennis taula) i zona de barbacoes durant els mesos d’estiu.

Habitacions i Instal·lacions

Altres Serveis

Situada dins el nucli de població, compta amb totes les comoditats per fer agradable la vostra estança.