Rural Jordà

Responsabilitat mediambiental

Camí a la autosostenibilitat

La nostra idea és aconseguir transformar-nos en un allotjament amb consciència ecològica. És un camí llarg però ens hi anem acostant.

Al mes de febrer de 2023 ens vam iniciar amb l’ús d’energia fotovoltaica auto produïda. A més, les bombetes que emprem són de baix consum o led. Les aixetes porten un filtre airejador.

Per a les llargues estances, canviem les tovalloles quan el client ho sol·licita o quan s’han utilitzat. Així també amb la roba de llit.

També disposem de caldera de biomassa que funciona amb les restes forestals dels treballs agrícoles que realitzem. Les mateixes restes llenyoses que podràs utilitzar a l’estiu a la nostra zona de barbacoes.

Tot i que no en la seva totalitat, sí que intentem utilitzar productes de proximitat i de petits productors. Estem contínuament estudiant nous productes que ens puguin encaixar per a que formin part de la nostra oferta. Als àpats podràs degustar pa de pagès de forn, oli d’oliva extra verge DOP Siurana de la Cooperativa del Pont d’Armentera, vi ecològic de producció pròpia, etc.